top of page

vr 06 mrt

|

WY centrum 'Thuis'

Mantra Meditatie en Inspiratie

Net een dag terug van onze reis naar India geven WY, Wim en Yvette, een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis: Shiva en Shakti. Het vuur en de liefde , passie en overgave in het mannelijk (shiva) en vrouwelijk (shakti). Zie info hieronder. Deelname € 12,50 of €10 met kaart

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantra Meditatie en Inspiratie
Mantra Meditatie en Inspiratie

Tijd & Locatie

06 mrt 2020, 20:00 – 21:45

WY centrum 'Thuis', Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Net een dag terug van onze reis naar India geven Wim en Yvette een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis. Shiva en Shakti. Het vuur en de liefde , passie en overgave in het mannelijk ( shiva) en vrouwelijk (shakti)

Dmv klank en muziek gaan we op ontdekkingstocht naar deze innerlijke energiestromen.

Wim en Yvette nodigen je van harte uit om te ervaren wat Mantra's jou doen. Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met de mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de mooie klanken van deze healing mantra's en de klanken van verschillende instrumenten als klankschalen, het harmonium, drum en gitaar .

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van het zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Laat je door het zingen van mantra's meenemen op die reis naar binnen met klank, zang, muziek en meditatie en kijk ernaar uit jezelf daar in de bron van je bestaan te ontmoeten.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

"Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."

meer informatie: http://www.wycentrumvoorbewustzijn.com 

Inschrijven via: https://forms.gle/ekastRtUVVp7d8Cx9 of wycentrum@gmail.com 

Mantra zingen. Deur open 19:45 uur. Mantras zingen van 20:00 uur tot 21:45 uur

Deelname: 

Losse mantra-avond: 12,50 euro.

10 euro met speciale mantra kortingskaart.  

Deze strippenkaart (50 euro voor 5x) is dus alleen geldig bij het mantra zingen 'Thuis'.  

Andere activiteiten in de 'Nieuwe Ruimte' hebben de eigen voordeelkaart.   

Share This Event

bottom of page