top of page

do 04 mei

|

Dordrecht

Mantra avond met Eve McGowan e.a.

Een muzikale mantra avond met live muziek, zang, inspiratie en healing. Deelname 20,- (met smalle beurs is een donatie ook ok.)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantra avond met Eve McGowan e.a.
Mantra avond met Eve McGowan e.a.

Tijd & Locatie

04 mei 2023, 19:30 – 22:00

Dordrecht, NMI gebouw, H.de Grootplein 1, 3314EG Dordrecht, via achteringang Coornhertstraat bij hek

Over het Evenement

Live muziek, zang en soundhealing.

Een muzikale avond ondersteunt met diverse mooie instrumenten.e

Deze avond wordt geleid door Eve McGowan, die het afgelopen jaar al diverse keren met ons optrok om onze mantra evenementen te verzorgen. Eve heeft een heerlijke stem die geweldig resoneert in het mantra-veld. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en harmoniom. Eve organiseert zelf elders Mantra cirkels. Ze heeft ontdekt dat samen spelen met anderen tot een nieuwe uitbundigheid en verbondenheid leidt.

Deelname 20,-  (met smalle beurs is een donatie ook ok.)

Inloop vanaf 19:00u

We mediteren, reciteren mantra's en zullen je inspireren tot contact maken met jouw ware zelf.  Je kunt je bronessentie ervaren en daarin de rust en ontspanning creëren in body, mind and soul.

Laat je meevoeren met deze wereldse muziek en zang. Dans, beweeg, mediteer, reciteer in verbinding met jouw zelf en de anderen.

Ervaar wat deze avond jou brengt om de balans, liefde en vreugde in jezelf terug te vinden of aan te raken in een wereld waarin we uitgedaagd worden

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met muziek en het zingen van de mantra's 

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van enkel hoeven zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht en aanwezigheid contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

review:

"Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."

LOCATIE:  NMI gebouw, H.de Grootplein 1, 3314EG Dordrecht, maar toegag via achteringang Coornhertstraat bij parkeerhek (alwaar gratis parkeren)

Deur open 19:00u   Aanvang: 19:30u 

Deelname:  20.-  

Heb je een smalle beurs dan is op donatie basis meedoen mogelijk. Richtprijs dan 10,-  Vooraf graag aangeven.

Mogelijk zijn er deze avond ook andere gastmuzikanten bij.

Volgende data:   8 juni - 13 juli

Share This Event

bottom of page