vr 15 mei

|

via fb pag wycentrum onder video's

Live video stream Mantra meditatie inspiratie ~ bron essentie

Wim en Yvette, geven een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis naar binnen. Het vuur en de liefde, passie en overgave in het mannelijk (shiva) en vrouwelijk (shakti) in volledige aandacht met onze bron essentie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Live video stream Mantra meditatie inspiratie ~ bron essentie

Tijd & Locatie

15 mei 2020 20:00 – 21:15

via fb pag wycentrum onder video's

Over het Evenement

Tweede Live video mantra avond

Wim en Yvette, geven een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis naar binnen. Het vuur en de liefde, passie en overgave in het mannelijk (shiva) en vrouwelijk (shakti) in volledige aandacht met onze bron essentie Dmv klank en muziek gaan we op ontdekkingstocht naar deze innerlijke energiestromen.

Wij nodigen je van harte uit om te ervaren wat Mantra's jou doen. Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met de mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de mooie klanken van deze healing mantra's en de klanken van verschillende instrumenten als klankschalen, het harmonium, drum en gitaar .

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van het zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Laat je door het zingen van mantra's meenemen op die reis naar binnen met klank, zang, muziek en meditatie en kijk ernaar uit jezelf daar in de bron van je bestaan te ontmoeten.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

"Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."

♥ Yvette Baan is klankhealer en zingt inmiddels alweer zo'n vier jaar mantra's samen met haar partner Wim in hun centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht. Yvette: