top of page

vr 29 mei

|

via fb pag wycentrum onder video's

Live video stream Mantra meditatie inspiratie ~ aanwezigheid~

Wim en Yvette, geven een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis naar binnen. Aanwezigheid. Volledige aandacht. Hoe mooi is het wanneer iemand in volledige aandacht kan zijn naar jou toe. Dat je zijn of haar volledige aanwezigheid voelt. Daarin ligt heling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Live video stream Mantra meditatie inspiratie ~ aanwezigheid~
Live video stream Mantra meditatie inspiratie ~ aanwezigheid~

Tijd & Locatie

29 mei 2020, 20:00 – 21:00

via fb pag wycentrum onder video's

Over het Evenement

derde live stream mantra avond

Wim en Yvette, geven een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis naar binnen. Aanwezigheid. Volledige aandacht. Hoe mooi is het wanneer iemand in volledige aandacht kan zijn naar jou toe. Dat je zijn of haar volledige aanwezigheid voelt. Daarin heb je verder niets nodig en hoeft de ander niets te doen. Daarin ligt heling. 

Vanavond keren we naar binnen. Zijn we aanwezig, 100% naar ons zelf toe. Zonder iets te willen of te doen, helen we ons Zelf daarin <3 

Dmv klank en muziek gaan we op ontdekkingstocht naar deze innerlijke energiestromen.

Wij nodigen je van harte uit om te ervaren wat Mantra's jou doen. 

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met de mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is.

Met elkaar genieten we van de mooie klanken van deze healing mantra's en de klanken van verschillende instrumenten als klankschalen, het harmonium, drum en gitaar .

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van het zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Laat je door het zingen van mantra's meenemen op die reis naar binnen met klank, zang, muziek en meditatie en kijk ernaar uit jezelf daar in de bron van je bestaan te ontmoeten.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

♥ Yvette Baan is klankhealer en zingt inmiddels alweer zo'n vier jaar mantra's samen met haar partner Wim in hun centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht. 

Yvette:  "Al vele jaren geef ik met veel liefde klankhealing en dansworkshops aan kinderen en volwassenen. Het zingen van Mantra's heeft mijn hart gestolen op mijn reis naar meer zelf-bewustzijn en innerlijke vrede. Het werken met klanken, mantra's en energetisch werk brengen mij ontspanning en  helder inzicht. Dit te kunnen en mogen delen is "a beautiful present."

♥ Wim Danckaarts is al vele jaren internationaal dansdocent en heeft een grote voorliefde voor muziek uit alle delen van de wereld. Hij speelde verder lang in een percussiegroep en is klankwerker. Mantra zingen heeft hij sinds een jaar of vier omarmd. 

Wim: 'Muziek en dans kunnen mij zo in vervoering brengen, dat het lijkt alsof ik één word met de muziek. Juist ook mantra's voeren me mee, ze zijn echt wiegeliedjes voor mijn geest."

reactie deelnemers:

*Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch.

*Naar de mantra-avond geweest en in een warm bad terechtgekomen, wat een zalige ontvangst, liefde en warmte gevoeld. Yvette geeft de avond met de juiste intentie, met respect voor de mantra en haar betekenis, ik heb genoten en probeer zo vaak mogelijk te komen, een aanrader voor diegenen die net als ik een jarenlange ervaring hebben met mantrazingen maar ook juist voor mannen/vrouwen wiens eerste ervaring het zal zijn, want zoals zij het geeft, is het de mooiste ervaring om mee kennis te kunnen maken. xxx Monique

*Het was weer genieten, in het inmiddels verbouwde centrum is het zo ruim geworden, ik stapte binnen (ietwat aan de late kant) en er zat al een grote groep mensen, en ook nu weer het warme bad-gevoel, het in-liefde ontvangen worden door de warmte van Yvette en Wim. Ik zit in een moeilijke periode van mijn leven, en ik ben intens dankbaar met dit mooie cadeau, mij gegeven door Yvette en Wim, door puur hun, zich-zelf "Zijn", En het mooie is dat zij zich daar niet van bewust zijn, ze zijn gewoon, zo, twee schatten van mensen, vol liefde en warmte naar anderen, ik zit hier nog steeds met een wauw-gevoel..ik reed naar huis door de stromende regen, luidkeels chantend, werd drijfnat tot op mijn huid en......genoot!

Share This Event

bottom of page