vr 29 mei

|

via fb pag wycentrum onder video's

Live video stream Mantra meditatie inspiratie ~ aanwezigheid~

Wim en Yvette, geven een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis naar binnen. Aanwezigheid. Volledige aandacht. Hoe mooi is het wanneer iemand in volledige aandacht kan zijn naar jou toe. Dat je zijn of haar volledige aanwezigheid voelt. Daarin ligt heling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Live video stream Mantra meditatie inspiratie ~ aanwezigheid~

Tijd & Locatie

29 mei 2020 20:00 – 21:00

via fb pag wycentrum onder video's

Over het Evenement

derde live stream mantra avond

Wim en Yvette, geven een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis naar binnen. Aanwezigheid. Volledige aandacht. Hoe mooi is het wanneer iemand in volledige aandacht kan zijn naar jou toe. Dat je zijn of haar volledige aanwezigheid voelt. Daarin heb je verder niets nodig en hoeft de ander niets te doen. Daarin ligt heling. 

Vanavond keren we naar binnen. Zijn we aanwezig, 100% naar ons zelf toe. Zonder iets te willen of te doen, helen we ons Zelf daarin <3 

Dmv klank en muziek gaan we op ontdekkingstocht naar deze innerlijke energiestromen.

Wij nodigen je van harte uit om te ervaren wat Mantra's jou doen. 

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met de mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is.

Met elkaar genieten we van de mooie klanken van deze healing mantra's en de klanken van verschillende instrumenten als klankschalen, het harmonium, drum en gitaar .

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van het zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Laat je door het zingen van mantra's meenemen op die reis naar binnen met klank, zang, muziek en meditatie en kijk ernaar uit jezelf daar in de bron van je bestaan te ontmoeten.

Wij kij