vr 23 okt.

|

via fb pg WY centrum onder video's

Live stream Sound healing meditation Bij WY centrum

WY organiseert een vierde live stream ~ Sound healing meditation ~ Met Handpan speler Arjan Leushuis (gevraagd) en Wim Danckaarts op de High Spirit Indian Flute, happy drum en zang. Yvette Baan zal de geleide meditatie verzorgen, klankschalen bespelen en het monochord.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Live stream Sound healing meditation Bij WY centrum

Tijd & Locatie

23 okt. 2020 20:00 – 21:00

via fb pg WY centrum onder video's

Over het Evenement

(Scroll down for the English translation)

WY organiseert een vierde live stream ~ Sound healing meditation ~  met Handpan speler Arjan Leushuis (gevraagd) en met Wim Danckaarts op de High Spirit Indian Flute, happy drum en zang.  Yvette Baan zal de geleide meditatie verzorgen, klankschalen bespelen en het monochord. 

Wie zijn wij: 

Arjan Leushuis is een bevlogen handpan speler die met zijn muziek mensen meeneemt in een meditatieve staat van zijn. Waar je gedachteloos en vrij kan zijn. Enkel door makkelijk te gaan zitten of liggen en je over te geven aan de klanken. Het kan zomaar zijn dat er van alles bij je gebeurt wanneer Arjan speelt.  

Wim Danckaarts Is een voice soundhealer, wanneer muziek klinkt hoor je de prachtige klanken uit zijn ziel mee resoneren. Ook bespeelt hij de High Spirit Indian Flute. 

Yvette Baan laat klankschalen prachtig zingen en neemt je mee naar oosterse sferen door het spelen op monochord en kotamo. Gedachten/beelden die voorbij drijven, gevoelens die naar de oppervlakte komen en aandacht mogen krijgen door ze enkel waar te nemen en je mee te laten voeren op de klanken van de muziek.  De sound meditatie zal vooraf gegaan worden door een geleide meditatie van Yvette.  

Wat brengt he