vr 23 okt.

|

https://www.facebook.com/wycentrum/videos

live stream ~ Sound healing meditation ~

Een soundhealing brengt een ieder datgene wat nodig is in het moment. Een uur lang in diepe ontspanning in volledige aandacht met jouw zelf. In deze tijd is regulering van het lichaam, hart en ziel een must. Doe je zelf dit kado!! Dompel je eens onder in deze ervaring en tune in.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
live stream ~ Sound healing meditation ~

Tijd & Locatie

23 okt. 2020 20:00 – 21:00

https://www.facebook.com/wycentrum/videos

Over het Evenement

WY organiseert een vierde live stream ~ Sound healing meditation ~ In de lockdown was het een must..en het is ons goed bevalen zodat we er gewoon mee door gaan... Dus ga lekker liggen thuis, ontspan en geniet van: Handpan speler Arjan Leushuis, Wim Danckaarts op de High Spirit Indian Flute, happy drum, zang en Yvette Baan die de geleide meditatie verzorgt, klankschalen bespeelt en het monochord. 

Aanmelden hoeft niet...je op 'gaan' zetten is fijn!  Maar.... een donatie van jou stellen we zeker op prijs (zie onder)

 Ga even voor 20:00 uur naar onze facebook pagina WY centrum voor bewust zijn. Scrol in de linker kolom naar video's en tune in op de live video.

https://www.facebook.com/pg/wycentrum/videos/?ref=page_internal

WY kijken uit naar de ontmoeting met jou!

Wij stellen een donatie zeker op prijs. Het stelt ons in staat om onze (zaal)kosten te dragen in deze corona tijd. Verder delen wij de opbrengst met 'Because we carry', een organisatie die zich enorm inzet voor de eerste levensbehoeften van vluchtelingen in Moria met de focus op moeders en kinderen. 

Daarom:

Hoi! Wil je mij betalen? Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor Donatie Soundhealing (de helft geven wij aan het vluchtelingenwerk voor Moria op Lesbos) van € 5,00. Met aanpasbaar bedrag,