vr 18 okt.

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Lezing Geert Kimpen over 'De Tomtom van je ziel' .

Heel blij zijn wij dat we mogen verwelkomen op 18 oktober de schrijver en meester verteller Geert Kimpen. Hij schreef een prachtig boek " Het meisje dat aan de oever verscheen" Ademloos gelezen..EN nog mooier is Geert er zelf over horen vertellen..AANRADER!!!! Yvette

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing Geert Kimpen over  'De Tomtom van je ziel' .

Tijd & Locatie

18 okt. 2019 19:30 – 22:00

WY centrum voor Bewust-Zijn, zij ingang, Hugo de Grootplein 1, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Heel blij zijn wij dat we mogen verwelkomen op 18 oktober de schrijver en meester verteller Geert Kimpen. Hij schreef een prachtig boek " het meisje dat aan de oever verscheen" Ademloos gelezen..EN nog mooier is Geert er zelf over horen vertellen..AANRADER!!!! Yvette

Eind april kwam de langverwachte nieuwe roman van Geert Kimpen: “Het meisje dat aan de oever verscheen” uit. Bij elke roman die Geert Kimpen schreef, ontwikkelde hij een lezing, waarmee hij stad en land afreisde. Hij gaf de afgelopen jaren honderden lezingen in binnen- en buitenland en staat bekend als een begenadigd en enthousiasmerend spreker. Ook voor zijn nieuwe boek maakte Geert Kimpen een lezing, waarmee hij rondtoert. De TomTom van je ziel” De première van deze nieuwe lezing vond plaats tijdens het Happinez Festival op 11 en 12 mei 2019.

Lokatie Nieuwe Ruimte WY centrum. ( ingang op de hoek coornhertstraat / vlietweg in Dordrecht) Parkeren gratis op eigen terrein van het centrum.

Inloop 19:00 uur Start lezing 19:30 uur Inschrijven via wycentrum@gmail.com Deelname 17,50 per persoon. Na betaling is plek definitief. Betaling via overschrijving op rek nr NL83 INGB 0663 8437 31 tnv Y Baan olv volledige naam. Aan de deur 20 euro.

OVER: De TomTom van je ziel

De weg naar