top of page

vr 18 okt

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Lezing Geert Kimpen over 'De Tomtom van je ziel' .

Heel blij zijn wij dat we mogen verwelkomen op 18 oktober de schrijver en meester verteller Geert Kimpen. Hij schreef een prachtig boek " Het meisje dat aan de oever verscheen" Ademloos gelezen..EN nog mooier is Geert er zelf over horen vertellen..AANRADER!!!! Yvette

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing Geert Kimpen over  'De Tomtom van je ziel' .
Lezing Geert Kimpen over  'De Tomtom van je ziel' .

Tijd & Locatie

18 okt 2019, 19:30 – 22:00

WY centrum voor Bewust-Zijn, zij ingang, Hugo de Grootplein 1, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Heel blij zijn wij dat we mogen verwelkomen op 18 oktober de schrijver en meester verteller Geert Kimpen. Hij schreef een prachtig boek " het meisje dat aan de oever verscheen" Ademloos gelezen..EN nog mooier is Geert er zelf over horen vertellen..AANRADER!!!! Yvette

Eind april kwam de langverwachte nieuwe roman van Geert Kimpen: “Het meisje dat aan de oever verscheen” uit. Bij elke roman die Geert Kimpen schreef, ontwikkelde hij een lezing, waarmee hij stad en land afreisde. Hij gaf de afgelopen jaren honderden lezingen in binnen- en buitenland en staat bekend als een begenadigd en enthousiasmerend spreker. Ook voor zijn nieuwe boek maakte Geert Kimpen een lezing, waarmee hij rondtoert. De TomTom van je ziel” De première van deze nieuwe lezing vond plaats tijdens het Happinez Festival op 11 en 12 mei 2019.

Lokatie Nieuwe Ruimte WY centrum. ( ingang op de hoek coornhertstraat / vlietweg in Dordrecht) Parkeren gratis op eigen terrein van het centrum.

Inloop 19:00 uur Start lezing 19:30 uur Inschrijven via wycentrum@gmail.com Deelname 17,50 per persoon. Na betaling is plek definitief. Betaling via overschrijving op rek nr NL83 INGB 0663 8437 31 tnv Y Baan olv volledige naam. Aan de deur 20 euro.

OVER: De TomTom van je ziel

De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden. Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen en die je kan aanboren via de onzichtbare kabel waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog. Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft? Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties. Na zijn debuutroman “De kabbalist” (meer dan 100.000 verkochte exemplaren, uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans “De geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”. Daarna werd het stil. Want Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. Het meisje dat aan de oever verscheen is het eerste boek van de herboren Geert Kimpen. Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

Share This Event

bottom of page