do 31 okt.

|

WY centrum voor Bewust-Zijn / NMI gebouw

Lezing: De zeven energie stromen in elke vrouw

Eigenlijk is dit meer dan een lezing. Yvette Baan neemt je letterlijk en voelbaar mee in de energiestromen in elke vrouw! Ontmoet en leef jij de zeven energieën in jouw als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing: De zeven energie stromen in elke vrouw

Tijd & Locatie

31 okt. 2019 19:30 – 21:30

WY centrum voor Bewust-Zijn / NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zij ingang Coornhertstraat, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Voor wie is deze middag bedoeld? Voor elke vrouw die bereid is zichzelf te ontmoeten in alles wat in haar aanwezig is. Die gezien wil worden in haar eigen wezenlijke zelf en die wil groeien in zelf-bewustzijn. 

Voor jou, wanneer je op ontdekkingstocht durft te gaan langs verschillende rollen die je speelt in dit leven, zoals ‘de verzorgende vrouw’, ‘de ondernemende vrouw’, de sportieve vrouw’ " de sensuele vrouw" e.d. Je wilt de kwaliteiten van elke “godin/energie” in jou ontdekken en daarmee jezelf. 

Voor vrouwen die zich vragen stellen als: Waar ben ik goed in? Wat kost me energie? Waar liggen mijn verlangens? Wat belemmert mij te doen wat ik wil doen? Wat zijn mijn grenzen en hoe maak ik bevredigende keuzes in mijn leven? 

En ook voor een ieder die benieuwd is naar welke rol gedachten spelen in hun leven spelen en hoe je dan rust en ruimte in het leven van alledag kan vinden? 

OP 9 JANUARI START EEN JAARTRAJECT WAARIN JE DIEPER MAG EN KAN GAAN ONTDEKKEN. DAARIN JOUW VOLLEDIG VROUW ZIJN TE ONTMOETEN IS EEN GESCHENK. 

Ga jij op deze ontdekkingstocht langs verschillende rollen die je speelt in dit leven.  Wees nieuwsgierig naar de zeven godinnen/energieën die aanwezig zijn in jou, in elke vrouw.  

Deze introductie middag maak kennis met de energie van:  jouw onafhankelijke Artemis,  jouw sensuele Aph