top of page

za 14 nov

|

Centrum True Self

Lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn - geannuleerd -

Yvette neemt je deze middag met een boeiende interactieve lezing letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. Deelname aan deze middag is 20 euro pp.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn  - geannuleerd -
Lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn  - geannuleerd -

Tijd & Locatie

14 nov 2020, 12:00 – 16:00

Centrum True Self, Nieuwstraat 35, 7411 LG Deventer, Nederland

Over het Evenement

LOKATIE http://www.centrumtrueself.nl/ in DEVENTER 06 46398030

Deze introductie middag maak je kennis met de energie van: jouw onafhankelijke Artemis, jouw sensuele Aphrodite, jouw spirituele Hestia, jouw huiselijke Hera, jouw zorgzame Demeter jouw speelse Persephone, en jouw doelgerichte Athena...

Je ontdekt waar deze zeven godinnen energieën voor staan en hoe je ze in de verschillende energievormen kunt herkennen in jezelf. Achtereenvolgens komen alle zeven godinnen aan de orde: hun ontwikkeling, eigenschappen, psychische problemen en mogelijkheden tot persoonlijke groei. Je gaat stukjes van jezelf herkennen en andere stukjes ontdekken. Er openbaren zich herkenbare en verborgen krachten die je verbaasd doen staan van hun kracht en wijsheid in jou!

Yvette neemt je deze middag met een boeiende interactieve lezing letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen in haar nieuwe woonwagen in de bossen van Voorthuizen. We zullen ook even het bos in gaan om de energie van ons vrouw zijn te voelen in de natuur.

Ontmoet en leef de zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen. Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental. Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken.

 Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf 

Voor wie is deze middag bedoeld? 

*Voor elke vrouw die bereid is zichzelf te ontmoeten in alles wat in haar aanwezig is. Die gezien wil worden in haar eigen wezenlijke zelf en die wil groeien in zelf-bewustzijn.

*Voor jou, wanneer je op ontdekkingstocht durft te gaan langs verschillende rollen die je speelt in dit leven, zoals ‘de verzorgende vrouw’, ‘de ondernemende vrouw’, 'de sportieve vrouw’, 'de sensuele vrouw' e.d. Je wilt de kwaliteiten van elke “godin/energie” in jou ontdekken en daarmee jezelf.

*Voor vrouwen die zich vragen stellen als: Waar ben ik goed in? Wat kost me energie? Waar liggen mijn verlangens? Wat belemmert mij te doen wat ik wil doen? Wat zijn mijn grenzen en hoe maak ik bevredigende keuzes in mijn leven?

*En ook voor een ieder die benieuwd is naar welke rol gedachten spelen in hun leven spelen en hoe je dan rust en ruimte in het leven van alledag kan vinden?

Ga jij op deze ontdekkingstocht langs verschillende rollen die je speelt in dit leven? Wees nieuwsgierig naar de zeven godinnen/energieën die aanwezig zijn in jou, in elke vrouw.

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Yvette Baan. Zij is inspirator, soundhealer, creatief, energetisch en holistisch therapeut, maar bovenal vrouw.

Laat je je verrassen en voeden.  Op deze middag licht ik dus alvast een tipje van de sluier op en raak je elke godin in jou even aan. Ik kijk uit naar de ontmoeting en reis graag samen in ons zo avontuurlijke vrouw zijn.

Deelname voor deze boeiende en levensvreugde verhogende middag 20 euro pp.

Let op....Meld je aan per mail, website of messenger bericht want alleen als je betaald hebt per tikkie is je plekje gereserveerd.

Aanmelden via wycentrum@gmail.com of via het event op de website https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/events-1 https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/7-energieen-in-de-vrouw

In januari 2021 start er EEN JAARTRAINING op onze lokatie in Voorthuizen voor maximaal 5 vrouwen. 

Lokatie adres ook dan: Apeldoornsestraat 64, 3781 PN Voorthuizen Recreatiepark Tolnegen woonwagen nr 151 https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/7-energieen-in-de-vrouw

Meer lezingen: 11 september in Breda, 15 oktober in Dordrecht,  21 november in Dordrecht,  29 oktober in Voorthuizen, 11 dec in Breda,  12 dec in Djoj Rotterdam

Share This Event

bottom of page