top of page

za 06 jun

|

WY centrum 'Thuis'

!! Klankreis/ Soundmeditation extra avond

Wat kan een klankreis / soundmeditation voor jou betekenen? Kom het ervaren.... En laat je meevoeren op de klanken van onze stemmen, klankschalen, gong, windchimes, oceaandrum, hangdrum, the native flute, Ko-Ta-Mo en nog veel meer akoestische klanken. Deelname € 35 p.p.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
!!  Klankreis/ Soundmeditation  extra avond
!!  Klankreis/ Soundmeditation  extra avond

Tijd & Locatie

06 jun 2020, 19:00 – 21:30

WY centrum 'Thuis', Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Wat kan  een sound meditation voor jou betekenen? Kom het ervaren....  laat je meevoeren  op de klanken van onze stemmen, klankschalen, gong, windchimes, oceaandrum, hangdrum, the native flute en nog veel meer akoestische klanken. 

Anderhalf uur lang even helemaal niets en meedeinen op de mooie en zuivere klanken die je in een rustgevende flow brengen. De resonantie van o.a. de klankschalen brengen je gedachtestroom tot rust verminderen daardoor stress en werken diep ontspannend. Je wordt meegenomen in een  meditatie waarin je samenvloeit met de energie op dat moment aanwezig in de ruimte. Je ademhaling als voertuig om levensenergie ten volle te kunnen ontvangen. 

reactie deelnemer: Wat een heerlijke klankreis bij Wim & Yvette. De klanken vloeiden mooi in elkaar over waardoor je heerlijk in je matrasje wegzakt. De gezongen klanken waren erg bijzonder. De klankschaal op mijn buik was ook erg fijn, net zoals de korte Healing door Yvette waarbij ze me op verschillende plaatsen even aanraakte. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens mee te maken! 🙌🏼😊Marka.

 

Meer informatie: 

Je zult ontspannen in jouw natuurlijke resonantie. Een reis van anderhalf uur waarin je lichaam en geest samen vallen, je gedachteloosheid ervaart en je je bevindt in het gebied tussen waak en slaap...een weldaad voor lichaam, geest en ziel... 

Klanken zijn trillingen. Uiteindelijk bestaat alles wat wij waarnemen in onze omgeving en op aarde uit trillingen…  Wanneer je luistert naar klankschalen zet dit een mentale trilling in gang en worden bewuste en onbewuste processen gestimuleerd.  

De trilling brengt je in het kosmisch veld van zuiver bewustzijn.  

De klanken maken contact met je lichaam, geest en hart waarin de informatie besloten ligt om in vrijheid te kunnen Zijn. Het hart maakt niet alleen jouw fysieke lichaam coherent maar kan alles opnemen in de oneindige ruimte van het zelf.  

Tijdens het concert lig je ontspannen op een matras en kun je je hele lichaam en geest over geven aan wat er op dat moment is. Een klank concert haalt je aandacht weg bij de gedachten wereld van alle dag en brengt je bij jouw innerlijke stilte plek. 

Stilte geeft je de mogelijkheid een moment alleen aandacht te geven aan jezelf. 

NB opgeven noodzakelijk! via wycentrum@gmail.com 

Deur open om 18:45 uur      Meditatie en klank beleving van 19:00 uur tot 21:30 uur      Deelname: 35 euro pp.

Share This Event

bottom of page