top of page

zo 10 nov

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Klankconcert / Soundmeditation

Wat kan een klankconcert / soundmeditation voor jou betekenen? Kom het ervaren.... En laat je meevoeren op de klanken van onze stemmen, klankschalen, gong, windchimes, oceaandrum, hangdrum, the native flute, Ko-Ta-Mo en nog veel meer akoestische klanken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Klankconcert / Soundmeditation
Klankconcert / Soundmeditation

Tijd & Locatie

10 nov 2019, 13:00 – 15:30

WY centrum voor Bewust-Zijn, Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Anderhalf uur lang even helemaal niets en meedeinen op de mooie en zuivere klanken die je in een rustgevende flow brengen. De resonantie van o.a. de klankschalen brengen je gedachtestroom tot rust verminderen daardoor stress en werken diep ontspannend

Je zult ontspannen in jou natuurlijke resonantie. Een reis van anderhalf uur waarin je lichaam en geest samen vallen, je gedachteloosheid ervaart en je je bevindt in het gebied tussen waak en slaap...een weldaad voor lichaam, geest en ziel...

Klanken zijn trillingen. Uiteindelijk bestaat alles wat wij waarnemen in onze omgeving en op aarde uit trillingen… Wanneer je luistert naar klankschalen zet dit een mentale trilling in gang en worden bewuste en onbewuste processen gestimuleerd.

De trilling brengt je in het kosmisch veld van zuiver bewustzijn.

De klanken maken contact met je lichaam, geest en hart waarin de informatie besloten ligt om in vrijheid te kunnen Zijn. Het hart maakt niet alleen jouw fysieke lichaam coherent maar kan alles opnemen in de oneindige ruimte van het zelf. Tijdens het concert lig je ontspannen op een matras en kun je je hele lichaam en geest over geven aan wat er op dat moment is. Een klank concert haalt je aandacht weg bij de gedachten wereld van alle dag en brengt je bij jouw innerlijke stilte plek.

Stilte geeft je de mogelijkheid een moment alleen aandacht te geven aan jezelf.

NB opgeven noodzakelijk! via wycentrum@gmail.com

Deur open om 12:45 uur Meditatie en klank beleving van 13:00 uur tot 15:30 uur Deelname: 35 euro pp.

Share This Event

bottom of page