top of page

za 24 dec

|

Copacabana, Salon voor de Levenskunsten

KERSTAVOND The New Dance -special- = VOL GEBOEKT

Speciale kerstavond met The new Dance. Samen met jouw partner of gelegenheidspartner. Deze avond is SPECIAAL Niet alleen omdat het een bijzondere datum is, maar ook omdat Lilian de Copa voor ons omtovert in een waar liefdesparadijs. Aanvang 19.30u. Deelname als koppel € 80,-

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KERSTAVOND The New Dance  -special-  = VOL GEBOEKT
KERSTAVOND The New Dance  -special-  = VOL GEBOEKT

Tijd & Locatie

24 dec 2022, 19:30 – 22:30

Copacabana, Salon voor de Levenskunsten, Overakkerstraat 190, 4834 XP Breda, Nederland

Over het Evenement

Speciale kerst avond met The new Dance.

Samen met jouw partner of gelegenheidspartner duik je deze speciale avond in het vieren van de Liefde met een hoofdletter L.

Een prachtige liefdevolle avond voor jullie, waarin we het hart volledig zullen openen en elkaar ontmoeten in deze zachte openende harts-energie.

The new dance staat voor de ontmoeting in de pure essentie van ons man en vrouw mogen en kunnen zijn. De oeressentie van het leven voelen stromen in de verbinding met het o zo mooie vrouwelijk en mannelijk.

Deze avond is SPECIAAL Niet alleen omdat het een bijzondere datum is, maar ook omdat Lilian de Copa voor ons omtovert in een waar liefdesparadijs.

Arjan en Yvette zorgen verder voor de bedding, sfeer, muziek en heerlijk verdiepende oefeningen en dansen waarin we samen zullen smelten in overgave en liefde.

Ben jij erbij? Schrijf je in samen met jouw partner. Voor deze speciale avond is er een deelname investering van 80 euro per koppel.

Er is plek voor max 9 koppels deze avond.

aanmelden via: https://bewusthart.nu/evenem.../the-new-dance-dansinitiatie/

Share This Event

bottom of page