top of page

do 09 jan

|

WY centrum 'Thuis'

Jaartraject: Leef de zeven energie stromen in jou als vrouw

Op 9 jan 2020 start voor de vijfde keer dit bijzondere traject met als thema: Leef de zeven energiestromen in jou als vrouw ♥ Een reis naar vol-ledige acceptatie van jouw Zelf ♥ Wil je eerst een lezing bijwonen? Dat kan op 31 okt van 19:30 tot 22:00 uur 21 nov en 12 dec van 12 tot 14.30 uur

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jaartraject: Leef de zeven energie stromen in jou als vrouw
Jaartraject: Leef de zeven energie stromen in jou als vrouw

Tijd & Locatie

09 jan 2020, 12:00 – 16:00

WY centrum 'Thuis', Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Voor wie is dit traject? ♥ Voor elke vrouw die bereidt is zichzelf te ontmoeten in alles wat aanwezig is en gezien wil  worden in jouw zelf. ♥ Als  je wilt groeien in zelf-bewustzijn. ♥ Wanneer je op ontdekkingstocht durft te gaan..... langs verschillende rollen die je speelt in dit leven. De kwaliteiten en boodschap van elke energie wilt ontdekken en daarmee jezelf. ♥ Wanneer je je afvraagt, waar ben ik goed in? Wat kost me energie? Waar liggen mijn verlangens? Wat belemmert mij te doen wat ik wil doen? Wat zijn mijn grenzen en hoe maak ik bevredigende keuzes in mijn leven? ♥ En ook als je benieuwd bent naar welke rol  gedachten in jouw leven spelen? En hoe  je de rust en ruimte in het leven van alledag kan vinden?

De begeleiding is in handen van Yvette. Zij zorgt voor een veilige bedding  in haar sfeervolle ruimte van WY centrum voor bewust- Zijn.

♥ Wat kan het je brengen? De zeven energieën , lees ook archetypen, zijn aanwezig in elke vrouw dus ook in jou. Deze energie stromen zijn in de reis die we maken gekoppeld aan de mythologische verhalen van zeven Griekse godinnen. Ik spreek daarom niet alleen over de energiestromen maar ook over de godinnen energie. Op mijn reis samen met de godinnen heb ik meer en meer mogen fine-tunen met al deze energieën in mij. Dat heeft mij dichter bij mijn Zijn, mijn Weten en mij meer balans gebracht.

Elke godin, elke energie, heeft een boodschap aan mij. Daarnaar te kunnen en mogen luisteren leert mij veel over mijzelf en mijn patronen en gewoontes zodat ik ze, behalve kan aanschouwen,  ook kan kiezen ze te veranderen.. Sommige godinnen zijn voelbaar sterk aanwezig. Ik hoor ze erg goed want ze vragen veel aandacht en bepalen graag de keuzes die ik maak in mijn leven. Andere godinnen zijn wat op de achtergrond geraakt en ik hoor ze daarom minder goed of zelfs niet. Toch hebben vooral zij ook een boodschap voor mij. Daar ligt mijn groei in bewustwording en het verkrijgen van meer rust, ruimte en vrijheid in keuzes in mijn leven.

De reis naar meer  Bewust- (aanwezig) Zijn in al deze energieën, is niet altijd makkelijk maar wel uitdagend en leerzaam. Tien jaar geleden begon ik deze reis en nog steeds blijft het elke dag boeiend. Want de energiestromen van de godinnen dat bèn ik. Elke levenssituatie vraagt een andere energie die mij kan helpen en ondersteunen. Hierdoor groei ik meer en meer, herken ik door middel van bewustzijn en verwerf inzichten. Ben jij ook benieuwd welke godinnen bij jou om het hardst roepen en welke meer op de achtergrond zijn geraakt? Ben je benieuwd wat ze voor boodschap voor je hebben en waarin ze je kunnen steunen? Dan ben je meer dan welkom deze reis aan te gaan.

♥ Opzet van de training In dit traject  van 16 donderdagmiddagen krijgt elke energie, elke godin ruimschoots de aandacht. Het is een training waarin we dieper gaan dan alleen het begrijpen waar de ♥energiestromen voor staan. Het is een reis naar Vol-Ledige acceptatie van jeZelf. Daarin te rusten en te weten dat je keuzes kunt maken vanuit alle delen van jouw unieke zelf. In de  bijeenkomsten ervaar je de kracht en mogelijkheden van de godin en wat dat persoonlijk voor jou betekend. Ook is er ruimte voor verdieping en intergratie. Soms zal een bijeenkomst een meer creatief aspect in zich dragen. Stemwerk, lichaamswerk, klankbeleving, dans en andere dynamische activiteiten zullen aan bod komen. Dat alles o.l.v. Yvette, zij is inspirator, soundhealer, creatief, energetisch en holistisch therapeut, maar bovenal vrouw. ♥ Laat je je verrassen en voeden. ♥

Data en tijden: De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagmiddag bij WY centrum voor Bewust-Zijn De middag start om 1200 uur en eindigt om 16:00 uur. De data worden zsm bekend gemaakt via de website en dit event.

De investering in dit bijzonder traject is eenmalig laag nl. 895  euro Er is een mogelijkheid dit in vier termijnen te betalen.

website: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.nl/Vrouwen-jaartraining.html

Tot slot; De training is ontstaan uit de ervaringen en ontmoetingen die ik heb gehad met de godinnen gedurende de afgelopen 10 jaar en de kennis die ik opgedaan heb in mijn opleiding als energetisch, holistisch therapeut. In de agenda kun je lezen wanneer ik een introductie middag geef. Op deze middag licht ik alvast een tipje van de sluier op en raak je elke godin in jou even aan. Ik kijk uit naar de ontmoeting en reis graag samen in ons zo avontuurlijke vrouw zijn.

Review van een deelneemster:

"Training zeven energiestromen in de vrouw. Eigenlijk heeft elke vrouw recht op een training over de zeven energiestromen in haarzelf. Hoe veilig en diepgaand kun je jezelf op verschillende manieren leren kennen aan de hand van zeven mythologische godinnen, die elk een metafoor zijn voor een energiestroom waarin wij ons bevinden!

Briljant en tegelijkertijd heerlijk eenvoudig en begrijpelijk neemt Yvette ons mee op deze innerlijke reis. Psychologische kennis en diepe inzichten worden op een bewuste, praktische, veilige, creatieve, respectvolle, liefdevolle en gelijkwaardige manier aangereikt. Zodat wij als deelneemsters de ruimte krijgen om deze energieën zelf te ervarenen en inzicht te verwerven in onze gedragingen en dieperliggende overtuigingen en gevoelens. We hebben gelachen en gehuild, zijn stil geweest en hebben gedanst, we mochten boiosheid, sensualiteit, kinderlijkheid, kracht en overgave ervaren.... alles kwam aan bod, mocht er zijn en werd met open armen ontvangen.

Eindelijk vond ik waar ik naar zocht: een integratie van diep "oosters bewustzijn" en praktisch toegepaste westerse psychologie. En wat mij steeds opnieuw raakt, vertrouwen geeft en boeit, is dat Yvette deze training geeft vanuit haar eigen innerlijke diepte en (harts)bewustzijn: bewust, open en ontvankelijk.

Mij heeft deze training al veel opgeleverd en ik zal nog veel bezig zijn met het leren toepassen in het dagelijkse leven.

En wat een fijn idee dat er terugkomdagen komen, ik zal daar zeker één of meerdere keren te vinden zijn." Carina Verhoeven

Review: "Yvette's bijzondere werkwijze blijft mij verassen en inspireren door haar krachtige wijze, intuïtieve, vrije, speelse, creatieve kijk op alles. Vanuit een open hart en vanuit een grote wijsheid door Volledig aanwezig te zijn in het huidige moment, ontstaat er een helende koesterende bedding waarin er ruimte wordt vrijgemaakt waarin acceptatie en transformatie mogen ontstaan.. Je hebt een mooie unieke manier van begeleiden waarin er vanuit een liefdevol open hart ruimte is voor alles dat zich aandient. De combinatie van de verschillende diep-transformerende werkvormen maakt het traject tot een uniek geheel." ~Sanne~

"Dit traject heeft een ware transformatie bij mij te weeg gebracht, huilen, lachen alles mag er zijn op ieder moment in het leven. Het leven mag geleefd worden, het mag een avontuur zijn en hoeft niet perfect of volgens andermans regeltjes. Dankzij de persoonlijke en betrokken begeleiding van Yvette heb ik in de training de ruimte ervaren om volledig en veilig mezelf te mogen zijn." ~Mireille~

"De verbondenheid en verdieping van Vrouwenkracht/sisterhood.. en de werkwijze van Yvette trok me erg aan. Het mooie is dat het mij zoveel heeft gebracht, dat ik voorafgaand niet had verwacht bij het lezen van het thema de 7 Godinnen in elke vrouw... Door de combinatie van de verschillende werkvormen ontstaat er een intense verdieping in zelfinzicht, er komt veel aan de oppervlakte."~Chaline~

Wil je meedoen? Voel je dat dit jouw plek is? Meld je dan aan. wycentrum@gmail.com

Share This Event

bottom of page