do 29 okt.

|

Vakantiepark Tol Negen

Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn

Yvette neemt je deze middag met een boeiende interactieve lezing letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. Deelname aan deze middag is 25 euro pp.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn

Tijd & Locatie

29 okt. 2020 12:00 – 16:00

Vakantiepark Tol Negen, Apeldoornsestraat 64, 3781 PN Voorthuizen, Nederland

Over het Evenement

SPECIALE LOKATIE: In de bossen van Voorthuizen op de Veluwe (tussen Amersfoort en Apeldoorn) MAX 12 personen!!!!!

Deze introductie middag maak je kennis met de energie van: jouw onafhankelijke Artemis, jouw sensuele Aphrodite, jouw spirituele Hestia, jouw huiselijke Hera, jouw zorgzame Demeter jouw speelse Persephone, en jouw doelgerichte Athena...

Je ontdekt waar deze zeven godinnen energieën voor staan en hoe je ze in de verschillende energievormen kunt herkennen in jezelf. Achtereenvolgens komen alle zeven godinnen aan de orde: hun ontwikkeling, eigenschappen, psychische problemen en mogelijkheden tot persoonlijke groei. Je gaat stukjes van jezelf herkennen en andere stukjes ontdekken. Er openbaren zich herkenbare en verborgen krachten die je verbaasd doen staan van hun kracht en wijsheid in jou!

Yvette neemt je deze middag met een boeiende interactieve lezing letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen in haar nieuwe woonwagen in de bossen van Voorthuizen. We zullen ook even het bos in gaan om de energie van ons vrouw zijn te voelen in de natuur.

Ontmoet en leef de zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen. Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental. Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken.

Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf

Voor wie is deze middag bedoe