top of page

za 12 dec

|

Centrum Djoj

Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn

Tijdens de speciale Anders Avondje Uit in Djoj Rotterdam neemt Yvette je mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. Online betaling 10,- en opgeven via site Djoj.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn
Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn

Tijd & Locatie

12 dec 2020, 19:00 – 22:00

Centrum Djoj, Antony Duyklaan 7, 3051 HA Rotterdam, Nederland

Over het Evenement

Een interactieve lezing tijdens AAU in Djoj ( AAU is anders avondje uit)

Lees onderaan meer over deze AAU...of via deze link https://www.djoj.nl/html/Activity/Thema_dagen_-_avonden/Centrum_voor_persoonlijke_groei,_ontwikkeling__bewustzijn/CDJO004/Anders_Avondje_Uit.htm

Wat gaan we doen..

Yvette neemt je deze avond met een boeiende interactieve lezing letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen

Ontmoet en leef jij zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental.

Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken.

Het is daarom ook een lezing die elke vrouw zal aanspreken en wat voelbaar zal zijn wanneer je contact maakt met deze energie stromen. Ik vertel je heel graag meer. Na afloop ben ik benieuwd of het jou ook zo geraakt heeft en je jezelf her- en erkent in deze stromingen. Het begin van een totale acceptatie van wie je bent. Het begin van een leven waarin een keuze, welke het ook is, oké mag zijn. Het begin van meer rust, ruimte en liefde voor jezelf. Ben je erbij? Laat me je inspireren, verrassen en verwonderen.

 https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/7-energieen-in-de-vrouw

Meer lezingen in 2020 11 september in Breda 15 oktober in Dordrecht 21 november in Dordrecht (middag) 29 oktober in Voorthuizen 11 dec in Breda 12 dec in Djoj Rotterdam

aanmelden voor de andere lezingen via wycentrum@gmail.com of via het event op de website https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/events-1

MEER LEZEN OVER DE LEZING....die meer is dan een lezing!!!

Ontmoet en leef jij de zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen.

 Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental. Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken.

 Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf 

Voor wie is deze avond bedoeld? *Voor elke vrouw die bereid is zichzelf te ontmoeten in alles wat in haar aanwezig is. Die gezien wil worden in haar eigen wezenlijke zelf en die wil groeien in zelf-bewustzijn.

*Voor jou, wanneer je op ontdekkingstocht durft te gaan langs verschillende rollen die je speelt in dit leven, zoals ‘de verzorgende vrouw’, ‘de ondernemende vrouw’, 'de sportieve vrouw’, 'de sensuele vrouw' e.d. Je wilt de kwaliteiten van elke “godin/energie” in jou ontdekken en daarmee jezelf.

*Voor vrouwen die zich vragen stellen als: Waar ben ik goed in? Wat kost me energie? Waar liggen mijn verlangens? Wat belemmert mij te doen wat ik wil doen? Wat zijn mijn grenzen en hoe maak ik bevredigende keuzes in mijn leven?

*En ook voor een ieder die benieuwd is naar welke rol gedachten spelen in hun leven spelen en hoe je dan rust en ruimte in het leven van alledag kan vinden?

Ga jij op deze ontdekkingstocht langs verschillende rollen die je speelt in dit leven? Wees nieuwsgierig naar de zeven godinnen/energieën die aanwezig zijn in jou, in elke vrouw.

Deze introductie avond maak je kennis met de energie van: jouw onafhankelijke Artemis, jouw sensuele Aphrodite, jouw spirituele Hestia, jouw huiselijke Hera, jouw zorgzame Demeter jouw speelse Persephone, en jouw doelgerichte Athena...

Je ontdekt waar deze zeven godinnen energieën voor staan en hoe je ze in de verschillende energievormen kunt herkennen in jezelf. Achtereenvolgens komen alle zeven godinnen aan de orde: hun ontwikkeling, eigenschappen, psychische problemen en mogelijkheden tot persoonlijke groei. Je gaat stukjes van jezelf herkennen en andere stukjes ontdekken. Er openbaren zich herkenbare en verborgen krachten die je verbaasd doen staan van hun kracht en wijsheid in jou!

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Yvette Baan. Zij is inspirator, soundhealer, creatief, energetisch en holistisch therapeut, maar bovenal vrouw.

 Laat je je verrassen en voeden. 

ANDERS AVONDJE UIT in Djoj Zin in een inspirerend avondje uit? In je eentje of samen met anderen? Al jaren organiseert Centrum Djoj maandelijks het Anders Avondje Uit.

Tijdens deze avonden kun je kiezen uit diverse workshops. De workshops worden gegeven door trainers die bij Djoj een activiteit organiseren. Je kunt op die manier kennismaken met het aanbod van de trainer en van Centrum Djoj.

De workshops zijn een soort ‘proeverij’ van wat de trainer jou te bieden heeft. 

Een workshop duurt 2 á 2,5 uur waardoor er ook echt tijd is om dieper op het onderwerp in te gaan en te ervaren wat het voor jou kan doen.

Er zijn in principe vier activiteiten per avond op verschillende aanvangstijden. Maximaal 15 minuten voor aanvang(niet eerder) van jouw workshop ben je welkom. I.v.m. de Covid-19 maatregelen wordt er geen diner geserveerd.

We verwelkomen je graag op deze avonden! 

Zonder inschrijving en 10,- betaling online kunnen we je geen toegang geven! Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk!!

Share This Event

bottom of page