za 12 dec.

|

Centrum Djoj

Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn

Tijdens de speciale Anders Avondje Uit in Djoj Rotterdam neemt Yvette je mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. Online betaling 10,- en opgeven via site Djoj.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn

Tijd & Locatie

12 dec. 2020 19:00 – 22:00

Centrum Djoj, Antony Duyklaan 7, 3051 HA Rotterdam, Nederland

Over het Evenement

Een interactieve lezing tijdens AAU in Djoj ( AAU is anders avondje uit)

Lees onderaan meer over deze AAU...of via deze link https://www.djoj.nl/html/Activity/Thema_dagen_-_avonden/Centrum_voor_persoonlijke_groei,_ontwikkeling__bewustzijn/CDJO004/Anders_Avondje_Uit.htm

Wat gaan we doen..

Yvette neemt je deze avond met een boeiende interactieve lezing letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen

Ontmoet en leef jij zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental.

Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken.

Het is daarom ook een lezing die elke vrouw zal aanspreken en wat voelbaar zal zijn wanneer je contact maakt met deze energie stromen. Ik vertel je heel graag meer. Na afloop ben ik benieuwd of het jou ook zo geraakt heeft en je jezelf her- en erkent in deze stromingen. Het begin van een totale acceptatie van wie je bent. Het begin van een leven waarin een keuze, welke het ook is, oké mag zijn. Het begin van meer rust, ruimte en liefde voor jezelf. Ben je erbij? Laat me je inspireren, verrassen en verwonderen.