top of page

do 15 okt

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn

Op deze avond nemen wij de corona maatregelen serieus. Er is voldoende ruimte voor max 20 vrouwen. Yvette neemt je mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. Deelname aan de avond is 20 euro pp.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn
Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn

Tijd & Locatie

15 okt 2020, 19:30 – 22:30

WY centrum voor Bewust-Zijn, Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Yvette neemt je deze avond  letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. 

Ontmoet en leef jij de zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental. Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken. 

♥ Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf ♥ 

Voor wie is deze avond bedoeld? 

*Voor elke vrouw die bereid is zichzelf te ontmoeten in alles wat in haar aanwezig is. Die gezien wil worden in haar eigen wezenlijke zelf en die wil groeien in zelf-bewustzijn. 

*Voor jou, wanneer je op ontdekkingstocht durft te gaan langs verschillende rollen die je speelt in dit leven, zoals ‘de verzorgende vrouw’, ‘de ondernemende vrouw’, 'de sportieve vrouw’, 'de sensuele vrouw'  e.d. Je wilt de kwaliteiten van elke “godin/energie” in jou ontdekken en daarmee jezelf. 

*Voor vrouwen die zich vragen stellen als: Waar ben ik goed in? Wat kost me energie? Waar liggen mijn verlangens? Wat belemmert mij te doen wat ik wil doen? Wat zijn mijn grenzen en hoe maak ik bevredigende keuzes in mijn leven? 

*En ook voor een ieder die benieuwd is naar welke rol gedachten spelen in hun leven spelen en hoe je dan rust en ruimte in het leven van alledag kan vinden? 

Ga jij op deze ontdekkingstocht langs verschillende rollen die je speelt in dit leven. Wees nieuwsgierig naar de zeven godinnen/energieën die aanwezig zijn in jou, in elke vrouw. 

Deze introductie avond maak je kennis met de energie van:

jouw onafhankelijke Artemis, jouw sensuele Aphrodite, jouw spirituele Hestia, jouw huiselijke Hera, jouw zorgzame Demeter jouw speelse Persephone, en jouw doelgerichte Athena... 

Je ontdekt waar deze zeven godinnen energieën voor staan en hoe je ze in de verschillende energievormen kunt herkennen in jezelf. Achtereenvolgens komen alle zeven godinnen aan de orde: hun ontwikkeling, eigenschappen, psychische problemen en mogelijkheden tot persoonlijke groei. Je gaat stukjes van jezelf herkennen en andere stukjes ontdekken. Er openbaren zich herkenbare en verborgen krachten die je verbaasd doen staan van hun kracht en wijsheid in jou! 

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Yvette Baan. Zij is inspirator, soundhealer, creatief, energetisch en holistisch therapeut, maar bovenal vrouw.

 ♥ Laat je je verrassen en voeden. ♥

Deelname voor deze boeiende en levensvreugde verhogende avond  is 20 euro pp. 

Aanmelden via de aanmeldknop of via wycentrum@gmail.com  

NB!!! Alleen als je betaald hebt (per tikkie bv) is je plekje gereserveerd, want we kunnen niet meer dan 20 deelnemers toelaten!!!  

Share This Event

bottom of page