do 15 okt.

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn

Op deze avond nemen wij de corona maatregelen serieus. Er is voldoende ruimte voor max 20 vrouwen. Yvette neemt je mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. Deelname aan de avond is 20 euro pp.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Interactieve lezing: Be-Leef jouw vrouw zijn

Tijd & Locatie

15 okt. 2020 19:30 – 22:30

WY centrum voor Bewust-Zijn, Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Yvette neemt je deze avond  letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. 

Ontmoet en leef jij de zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental. Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken. 

♥ Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf ♥ 

Voor wie is deze avond bedoeld? 

*Voor elke vrouw die bereid is zichzelf te ontmoeten in alles wat in haar aanwezig is. Die gezien wil worden in haar eigen wezenlijke zelf en die wil groeien in zelf-bewustzijn. 

*Voor jou, wanneer je op ontdekkingstocht durft te gaan langs verschillende rollen die je speelt in dit leven, zoals ‘de verzorgende vrouw’, ‘de ondernemende vrouw’, 'de sportieve vrouw’, 'de sensuele vrouw'  e.d. Je wilt de kwaliteiten van elke “godin/energie” in jou ontdekken en daarmee jezelf. 

*Voor vrouwen die zich vragen stellen als: Waar ben ik goed in? Wat kost me energie? Waar liggen mijn verlangens? Wat belemmert mij te doen wat ik wil doen? Wat zijn mijn grenzen en hoe maak ik bevredigende keuzes in mijn leven? 

*En ook voor een ieder die benieuwd is naar welke rol gedachten spelen in hun leven spelen en hoe je dan rust en ruim