top of page

ma 27 jul

|

Stayokay Dordrecht

Interactieve lezing - 7 energiestromen in de vrouw

Middaglezing bij WY-in-de-tent bij Stayokay Dordrecht Yvette neemt je mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv ontmoeten, onderzoeken, zo mogelijk dans en inspirerend vertellen. Deelname deze middag is op basis van een donatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Interactieve lezing - 7 energiestromen in de vrouw
Interactieve lezing - 7 energiestromen in de vrouw

Tijd & Locatie

27 jul 2020, 13:00 – 16:00

Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Yvette neemt je deze middag  letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. 

Dit doet ze dmv ontmoeten, onderzoeken, mogelijk dans en inspirerend vertellen. 

Ontmoet en leef jij de zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental. Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken. 

♥ Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf ♥ 

Voor wie is deze lezing bedoeld? 

*Voor elke vrouw die bereid is zichzelf te ontmoeten in alles wat in haar aanwezig is. Die gezien wil worden in haar eigen wezenlijke zelf en die wil groeien in zelf-bewustzijn. 

*Voor jou, wanneer je op ontdekkingstocht durft te gaan langs verschillende rollen die je speelt in dit leven, zoals ‘de verzorgende vrouw’, ‘de ondernemende vrouw’, 'de sportieve vrouw’, 'de sensuele vrouw'  e.d. Je wilt de kwaliteiten van elke “godin/energie” in jou ontdekken en daarmee jezelf. 

*Voor vrouwen die zich vragen stellen als: Waar ben ik goed in? Wat kost me energie? Waar liggen mijn verlangens? Wat belemmert mij te doen wat ik wil doen? Wat zijn mijn grenzen en hoe maak ik bevredigende keuzes in mijn leven? 

*En ook voor een ieder die benieuwd is naar welke rol gedachten spelen in hun leven spelen en hoe je dan rust en ruimte in het leven van alledag kan vinden? 

Ga jij op deze ontdekkingstocht langs verschillende rollen die je speelt in dit leven. Wees nieuwsgierig naar de zeven godinnen/energieën die aanwezig zijn in jou, in elke vrouw. 

Deze introductie middag maak je kennis met de energie van:

jouw onafhankelijke Artemis, jouw sensuele Aphrodite, jouw spirituele Hestia, jouw huiselijke Hera, jouw zorgzame Demeter jouw speelse Persephone, en jouw doelgerichte Athena... 

Je ontdekt waar deze zeven godinnen energieën voor staan en hoe je ze in de verschillende energievormen kunt herkennen in jezelf. Achtereenvolgens komen alle zeven godinnen aan de orde: hun ontwikkeling, eigenschappen, psychische problemen en mogelijkheden tot persoonlijke groei. Je gaat stukjes van jezelf herkennen en andere stukjes ontdekken. Er openbaren zich herkenbare en verborgen krachten die je verbaasd doen staan van hun kracht en wijsheid in jou! 

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Yvette Baan. Zij is inspirator, soundhealer, creatief, energetisch en holistisch therapeut, maar bovenal vrouw.

 ♥ Laat je je verrassen en voeden. ♥

Deelname op 27 juli is op basis van een donatie.

Je vindt de locatie op het tentenveld van Stayokay Dordrecht.

 

Aanmelden via de aanmeldknop of via wycentrum@gmail.com  

 

Share This Event

bottom of page