za 16 nov.

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Initiëring Reiki I -energetisch weekend

Ben je benieuwd wat de kracht is vanuit jouw ware bron van energie en hoe deze kracht jou kan ondersteunen in het leven van alledag? Ben je (hoog) sensitief en is je wens deze energie liefdevol veilig en functioneel neer te zetten in je leven? Ervaar je de energiestroom van liefde maar vind je het

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiëring Reiki I -energetisch weekend

Tijd & Locatie

16 nov. 2019 11:00 – 17 nov. 2019 16:00

WY centrum voor Bewust-Zijn, Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Ben je benieuwd wat de kracht is vanuit jouw ware bron van energie en hoe deze kracht jou kan ondersteunen in het leven van alledag? Ben je (hoog) sensitief en is je wens deze energie liefdevol veilig en functioneel neer te zetten in je leven? Ervaar je de energiestroom van  liefde maar vind je het moeilijk hierin altijd te openen? Zou je meer stroming vanuit je hart willen ervaren? Zou je op sommige momenten jezelf willen geruststellen of energie geven aan een vermoeid lichaam.

Wil je al langer werken met energie of ben je nieuwsgierig wat het jou brengt?

Dan ben je meer dan welkom dit weekend in de energetische energie vanuit de bron genaamd Reiki mee te ervaren.

Na dit weekend kun je jezelf behandelen en je gezinsleden/familie. Je krijgt een Reiki 1 certificaat en bent geïnitieerd in Reiki 1

De Japanse naam luidt officieel 'Usui Shiku Ryoh', of in het nederlands 'De Usui reikimethode'. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door  Reiki te geven of te ontvangen wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor wordt zelf ontwikkeling en groei in gang gezet.

Eugene de Schrijver en Yvette Baan (beidde Reikimaster) bieden je in twee dagen de basis technieken van de voelbare krachtstroom van de Reiki 1. En je ontvangt de initiëringen die jouw kanaal voor altijd opent en afstemt op de universele bron van energie. Je leert en ervaart wat energetisch werk voor jou kan betekenen.

In dit weekend