top of page

ma 15 mei

|

Dordrecht

Initiëring Reiki 2 ~energetische tweedaagse~

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiëring Reiki 2 ~energetische tweedaagse~
Initiëring Reiki 2 ~energetische tweedaagse~

Tijd & Locatie

15 mei 2023, 10:00 – 16 mei 2023, 16:00

Dordrecht, Hugo de Grootplein 1, 3314 EG Dordrecht

Over het Evenement

Reiki is voeding voor jouw lichaam, hart en ziel 

Yvette Baan (Holistisch therapeut en Reikimaster) biedt je in twee dagen de intensive en diepere betekenis van de voelbare krachtstroom van de Reiki. Je ontvangt de initiëring behorende bij Reiki 2 die jou opent en afstemt op de universele bron van energie. Je leert en ervaart wat energetisch werk voor jou kan betekenen.

Ben je benieuwd wat de kracht is vanuit jouw ware bron van energie en hoe deze kracht jou kan ondersteunen in het leven van alledag? Ben je (hoog) sensitief en is je wens deze energie liefdevol veilig en functioneel neer te zetten in je leven? Ervaar je de energiestroom van liefde maar vind je het moeilijk hierin altijd te openen? Zou je meer stroming vanuit je hart willen ervaren? Zou je op sommige momenten jezelf willen geruststellen of energie willen geven aan een vermoeid lichaam? Wil je al langer werken met energie of ben je nieuwsgierig wat het jou brengt?

Dan ben je dit weekend meer dan welkom in de energetische energie vanuit de bron genaamd Reiki mee te ervaren.

Reiki is zoveel meer dan de handoplegging die in de volksmond het meest bekend is. Ik neem je mee in de diepe traditie van deze "Reiki" leer via de 7 ingangen van het ware Zelf, meditatievormen, en zelfonderzoek. Daarnaast leer ik je ook de technieken van de voelbare krachtstroom van de Reiki 2.

Je ontvangt alle initiëringen die jouw voelbaar in contact zullen doen staan met de universele bron van energie.

We maken kennis met de symbolen die wegwijzers zijn op ons pad naar zelf realisatie.

Je leert en ervaart wat energetisch leven voor jou kan betekenen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau.

Je ervaart dat Reiki niet iets is wat je kan doen, maar wat je bent.

Je wordt nog dieper mee genomen in de betekenis van de Reiki leer.

Reiki is een levenshouding.

In een Reiki 2 weekend of tweedaagse: * word je afgestemd op jouw helende bron-energie * maak je kennis met de drie symbolen * leer je intuïtief werken met handposities die je kunt gebruiken om jezelf en anderen met levensenergie te voeden. * leer je wat geven en ontvangen van Reiki betekent, wat je als ontspannend en rustgevend zal ervaren * krijg je tevens praktische informatie om in de toekomst vol vertrouwen te groeien in jouw Reiki proces.

De Japanse naam luidt officieel 'Usui Shiku Ryoh', of in het Nederlands 'De Usui reikimethode'. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door Reiki te geven of te ontvangen wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor wordt zelf ontwikkeling en groei in gang gezet.

Tijdstip beide dagen van 10:00 tot 16:00 uur Deelname 385 euro p.p. Dit is inclusief een lunch op beide dagen. Max. aantal deelnemers 8

Meer informatie over Reiki en wat het voor je kan betekenen? Reiki 1 of Reiki 2 tweedaagse? Of een 1 op 1 retraite met Reiki 1 of 2? Kijk op de website voor data en mogelijkheden.

https://bewusthart.nu/retraites/veluwe/ https://bewusthart.nu/opleidingen/

Meer weten: Een Reiki of energetische behandeling bestaat uit het in balans brengen van energie stromingen in je lichaam. Als je Reiki ontvangt, maak je verbinding met je oorspronkelijke energiebron en je natuurlijke resonantie. Vanuit het standpunt, alles is energie, alles is trilling, geef je de universele energie via jouw handen door aan die plekken in het lichaam die in onbalans zijn geraakt. Een Reiki behandeling wordt als zeer ontspannen ervaren en kan het lichaam ondersteuning bieden in het zelf helende vermogen, zowel fysiek, emotioneel als op geestelijk nivo. Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben, kunnen vermoeidheid, fysieke pijn en of psychische klachten veroorzaken. Gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans zijn. Reiki kan je daarbij helpen! Je leert (weer) te luisteren naar de taal van je lichaam en geest en dit te ondersteunen in plaats van jezelf voorbij te lopen en of je ziektesymptomen te negeren of te onderdrukken.

Een energetische behandeling helpt je: ~open te staan voor je intuïtie. ~contact te maken met (ontkende) gevoelens in jezelf. ~energetische blokkades op te lossen. ~in je kracht te komen staan. ~je Zelf meer en meer te aanvaarden en te openen in veiligheid. ~contact te leggen met jouw diepere behoeften en verlangens, ze te herkennen en te uiten. ~te groeien en daarop te vertrouwen.

Een energetische behandeling: ~geeft diepe ontspanning, ruimte en rust. ~brengt energie in je lichaam daar waar het nodig is. ~ondersteund het zelf helend vermogen van het lichaam. ~ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en groei. ~brengt je dieper bij je innerlijk weten.

Share This Event

bottom of page