top of page

ma 04 mei

|

zie fb papaina 'I feel good' van Annelies

-geannuleerd- Monday Meditation zie berichten Annelies

Wekelijks zijn er verschillende vormen van Moving Meditations die aangeboden worden. Ze hebben allemaal een verschillend bewegingskarakter en het kunnen zowel actieve, passieve, sociale als dans meditaties zijn. Zie info voor het thema van de week. Losse deelname 15,- (met kortingskaart 12,50)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
-geannuleerd-  Monday Meditation    zie berichten Annelies
-geannuleerd-  Monday Meditation    zie berichten Annelies

Tijd & Locatie

04 mei 2020, 10:00 – 12:00

zie fb papaina 'I feel good' van Annelies

Over het Evenement

Samasati (geannuleerd)

Deze meditatie is gecreëerd door Veeresh (1938-2015), founder en oprichter van de Humaniversity in Egmond aan Zee. Door het overlijden van zijn moeder kwam hij tot het besef dat het aardse leven niet eeuwig is en wilde een meditatie creëren om ons voor te bereiden voor onze eigen laatste reis. 

We zullen dit doen door middel van het aansteken van een kaarsje. Deze lichtjes vormen een altaar voor diegene waarvan wij afscheid hebben moeten nemen in dit leven. De Samasati meditatie is geïnspireerd door OSHO`s visie om op een bewuste manier van sterven. "Als je bereid bent om bewust te sterven, is het goed om je daar op voor te bereiden"

Het Tibetaanse dodenboek ook wel bekend als bardo onthuld ons de wijsheid van geboorte, leven en dood. De dood zal gebruikt worden als een middel om naar je leven te kijken op een inspirerende manier. 

Het is een (sociale) meditatie waar je het grootste gedeelte naar binnen gaat, maar er zitten ook een aantal fases in waarbij je het leven kan en mag vieren, en dat doen we door te dansen en contact te maken (op jouw manier en in jouw tempo)

Ontdek wat er mist of wat verbetering behoeft in het hier en nu.

Share This Event

bottom of page