vr 09 okt.

|

WY centrum, zaal Nieuwe Ruimte

All-één Zijn Samen \ meditatie, delen, soundhealing

De week van de eenzaamheid. Het gevoel van eenzaam zijn kan diepe impact hebben. In deze tijd wordt dat nog eens versterkt. Waar staan wij allen? Staan we alleen? Of zijn we All-één? Yvette neemt je mee in de verbinding die voorbij kan gaan aan eenzaam.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
All-één Zijn Samen \ meditatie, delen, soundhealing

Tijd & Locatie

09 okt. 2020 14:00 – 16:00

WY centrum, zaal Nieuwe Ruimte, Hugo de Grootplein 1, zij ingang Coornhertstraat, 3314 AA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

De week van de eenzaamheid.

Het gevoel van eenzaam zijn kan diepe impact hebben. In deze tijd wordt dat nog eens versterkt. Waar staan wij allen? Staan we alleen? Of zijn we All-één?

Ben je bereid deze stap te nemen voorbij alle gedachten patronen die jou belemmeren je blij en vrij te voelen? Dan ben je welkom bij deze satsang op vrijdag van 14 tot 16 uur Inloop vanaf 13:45 uur.

Deze twee uur neem ik je graag mee in de verbinding die voorbij kan gaan aan eenzaam. We hebben het allen zelf te doen, maar we hoeven het niet alleen te doen. Je bent welkom om samen met mij en anderen te praten en te delen over wat ons raakt in dit thema. 

Met een geleide meditatie zijn we in stilte met dat wat eenzaamheid betekent en waar je je kan verbinden voorbij deze onmacht en afgescheiden voelen. 

Ik eindig deze middag met het geven van een kleine soundhealing waarin je mag ontspannen. Je lichaam kan daarin de release krijgen die het nodig heeft om deze spanningsvolle tijd te aanvaarden.

Yvette is holistisch energetisch therapeut, inspirator en soundhealer. Zij is gericht op de werking van het lichaam, daar is het waar alles gevoeld wordt. Daar is waar de dieper boodschap in het voelen te vinden is. Ik laat je graag ervaren wat jouw lichaam jou vertelt en wat je daarin mag horen om langzaamaan opnieuw contact te krijgen met jouw kracht en bestaansrecht hier op aarde.

Deze middag is dus voor iedereen die in deze tijd behoefte heeft aan delen en samen zijn. D