do 22 okt.

|

WY centrum, zaal Nieuwe Ruimte

All 2Gether one \ meditatie, satsang, soundhealing

We hebben het allen zelf te doen, maar we hoeven het niet alleen te doen. Je bent welkom om samen met Yvette en anderen te praten en te delen over wat ons raakt in dit thema.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
All 2Gether one \ meditatie, satsang, soundhealing

Tijd & Locatie

22 okt. 2020 20:00 – 22:00

WY centrum, zaal Nieuwe Ruimte, Hugo de Grootplein 1, zij ingang Coornhertstraat, 3314 AA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Het gevoel van alleen zijn kan diepe impact hebben. In deze tijd wordt dat nog eens versterkt. Waar staan wij allen? Staan we alleen? Of zijn we All-één? all 2gether one?

Deze avond is voor iedereen omdat we allen het alleen zijn bij ons dragen en we daarmee een dragend veld kunnen neerzetten met elkaar, voor elkaar....

Waar sta jij alleen in? En waarin kun je in alleen zijn de verbinding terug halen naar jezelf en de ander. Bestaat er zoiets als alleen zijn? Of zijn we altijd all-een.

Al jouw vragen en delen is welkom op deze avond.

Yvette: "Deze twee uur neem ik je graag mee in de verbinding die voorbij kan gaan aan het gevoel van alleen.. We hebben het allen zelf te doen, maar we hoeven het niet alleen te doen. Je bent welkom om samen met mij en anderen te praten en te delen over wat ons raakt in dit thema. Met een geleide meditatie zijn we vooraf eerst in stilte met dat wat ons verbindt in de dualiteit. Ik eindig deze avond met het geven van een kleine soundhealing waarin je mag ontspannen. Je lichaam kan daarin de release krijgen die het nodig heeft om deze spanningsvolle tijd te aanvaarden."

TOEN STILTE BINNENKWAM Ik hoorde stilte binnenkomen op een onbewaakt moment Verroerde me niet het ademen nauwelijks hoorbaar De stilte nam plaats in een stoel tegenover me En zweeg Ik wist niet goed wat te zeggen en besloot me te spiegelen aan haar Zo zaten we woordloos achteloos gedachteloos En alles werd gezegd en alles werd gezwegen

Yvette is energie-werker, inspirator en soundhealer. Zij is gericht op de werking van het lichaam, daar is het waar alles gevoeld wordt. Daar is waar de diepere boodschap in het voelen te vinden is. Ze laat je graag ervaren wat jouw lichaam jou vertelt en wat je daarin mag horen om langzaamaan opnieuw contact te krijgen met jouw kracht en bestaansrecht hier op aarde.

Ben je bereid deze stap te nemen voorbij alle gedachten patronen die jou belemmeren je blij en vrij te voel