vr 24 dec.

|

Rotterdam

2getherinDance in Djoj Rotterdam!! zaal 10

Welcome yourself in music and dance. Speciale editie op kerstavond. We starten met een cacao-ceremonie! Welcome yourself into the energy of love that you are ♥ This evening we let this energy flow through our body !! Embrace life! Laugh and play! Deelname € 27,50

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
2getherinDance in Djoj Rotterdam!! zaal 10

Tijd & Locatie

24 dec. 2021 19:30 – 22:30

Rotterdam, Antony Duyklaan 7, 3051 HA Rotterdam, Nederland

Over het Evenement

Christmas edition!!

De laatste dans avond in Djoj viert 2Getherindance met een speciale cacaoceremonie met Koen en Natascha.

Deze avond is op kerstavond 24 december.

Wij, Wim en Yvette, heten je meer dan welkom.

2getherinDance is dans met muziek uit alle windstreken en ondersteuning van live drums en andere instrumenten.

Meditatieve momenten met handpanmusic door Arjan Leushuis en een prachtige verbindende afsluiting.

We starten met een mooie cacao ceremonie olv Koen en Natascha. Zij hebben veel ervaring met deze ceremonies en reizen daarmee in binnen en buitenland. Ze nemen ons mee in de liefde voor de cacao die ons hart zal verwarmen en daarin een verbindend veld creëert.

Vanuit dat veld zullen we samen dansen en plezier maken in de dans olv Wim en Yvette.

Cacaoceremonie Het woord ‘cacao’ komt van het Maya-woord ‘ka’kau’. Daar komt ook het woord ‘chocola’ vandaan, dat ‘samen chocolade drinken’ betekent.

Heilzame cacaodrank Wat wordt er eigenlijk gedronken? Dit zijn de ingrediënten die naar verluidt verwerkt zitten in het heilzame cacaodrankje. Per persoon: 30 tot 60 gram rauwe cacao. Een halve kop water. Een snufje chili of cayennepeper. Honing of agave siroop, als zoete tegenhanger (optioneel) en specerijen als kardemom, kaneel, gember of vanille (ook optioneel).

Voordelen

~ Een cacao ceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent. ~ Het ritueel helpt je in contact te brengen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht. ~ Het werkt meditatief: het kalmeert je hoofd en brengt rondvliegende gedachtes tot stilstand. ~ Het cacaogoedje zorgt voor een gevoel van euforie