top of page

za 22 jun

|

Salon Copacabana

2getherinDance in Breda

Dans initiëring. Wim en Yvette van WY centrum voor Bewust Zijn nemen je mee dmv dans, muziek, lachen, spelen, meditatie, stilte en beweging naar: - Verbinding met jezelf - Verbinding met de ander en jezelf - Verbinding met de stilte en liefde in JeZelf Deelname 20.-

=
=
2getherinDance in Breda
2getherinDance in Breda

Tijd & Locatie

22 jun 2024, 20:00 – 22:30

Salon Copacabana, Overakkerstraat 190, 4834 XP Breda, Nederland

Over het Evenement

Laat alles dansen dan stroomt het!

Wim en Yvette faciliteren een bijzondere speelse en rakende dansinitiatie met muziek vanuit alle hoeken van de wereld, veel dans maar ook meditatie & stilte momenten. 2getherin dance is een mengelmoes van allerlei prachtige dansvormen die bekend zijn in de wereld van de blote voeten dans.

Wij, Wim en Yvette, geven onze eigen draai eraan met oa live percussie en mooie oefeningen tijdens de dans en werkenvormen met o.a. blinddoeken.

Een avond samen-dans waarin we vanuit een meditatief en liefdevolle omarmende energie vanuit jezelf de verbinding aangaan naar de ander.

Connect yourself with music and dance. Feel the vibrations en make your body move inside and out. Just now we need al full release of the body and mind so we can hear our soul singing!!

Met 2getherinDance vind je: 

Verbinding met en door DANS. 

Verbinding door de taal van MUZIEK. 

Verbinding in lichaamswerk klankwerk en meditatie. 

Verbinding vanuit de vele muziek uit alle windstreken. 

Verbinding vanuit elke vorm van cultuur. 

review Wauw wat was het een vrolijke, speelse, intensieve maar ook diepgaande dans/muziek avond met Yvette Baan & Wim Danckaarts. Vol heerlijke verrassingen zoals blinddoek, schitterende wereld muziek, zelf muziek maken en afgesloten met een ontspannen klankconcert, zo ontzettend genoten vol vertrouwen en verlangen kijk ik/wij uit naar de volgende 2getherinDance  ♥ welkom super dream team ♥ Lilian. 

Op deze dansavond maak je contact met de ander vanuit het contact met Jouw-Zelf. Echt contact waarin je bij Jezelf  mag blijven en binnen deze grenzen anderen mag en kan ontmoeten. Zodat je je verbindt van hart tot hart met de ander en energie van liefde en verbinding in beweging zet.  

Klank maakt de verbinding met je lichaam, hart en ziel. Leven vanuit het hart is verbinding voelen met jouw hele wezen....jouw "Zijn".  

We kijken uit naar de ontmoeting met jou in de dans ♥  

Aanvang 20:00 uur    Inloop vanaf 19:30 uur    Einde van de avond 22:30 uur 

Aanmelden bij voorkeur via de aanmeldknop of via  info@wycentrumvoorbewustzijn.com

Deelname 20 euro per persoon. Liefst betalen met betaalverzoek.

Data 2024:

2getherinDance in Copacabana: 25 mei - 22 jun - 31 aug - 28 sep - 26 okt - 23 nov - 21 dec

2getherinDance in Nieuwe Ruimte Dordrecht:   5 apr - 17 mei - 14 jun - 5 jul(o.v.)

Share This Event

bottom of page