top of page

do 16 nov

|

Dordrecht

Klankreis/ Soundmeditation -volgeboekt-

Wat kan een klankreis / soundmeditation voor jou betekenen? Kom het ervaren.... En laat je meevoeren op de akoestische klanken van onze stemmen, klankschalen, gong, windchimes, oceaandrum, hangdrum, the native flute en meer. Deelname € 35 p.p.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Klankreis/ Soundmeditation   -volgeboekt-
Klankreis/ Soundmeditation   -volgeboekt-

Tijd & Locatie

16 nov 2023, 19:30 – 21:30 CET

Dordrecht, NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, 3314 EG Dordrecht, toegang via achteringang Coornhertstraat

Over het Evenement

Klankreis / sound meditation

Laat je meevoeren op de klanken van klankschalen, gong, windchimes, oceaandrum, hangdrum, the native flute en nog veel meer akoestische klanken. Even helemaal niets hoeven doen, enkel meedeinen op de mooie en zuivere klanken die je in een rustgevende flow brengen.

De resonantie van klankschalen brengen je gedachtestroom tot rust, verminderen daardoor stress en werken diep ontspannend. We nemen je mee in een meditatie, waarin je samenvalt met de ontspannende energie die op dat moment aanwezig is in de ruimte.

Reacties deelnemers: "Wat een heerlijke klankreis bij Wim & Yvette. De klanken vloeiden mooi in elkaar over waardoor je heerlijk in je matrasje wegzakt. De gezongen klanken waren erg bijzonder. De klankschaal op mijn buik was ook erg fijn, net zoals de korte Healing door Yvette, waarbij ze me op verschillende plaatsen even aanraakte. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens mee te maken!" (Marka).

"Een soundhealing bij Wim en Yvette is als een warm bad. Ik ervoer een aanraking met mijn "goddelijke zelf." Je voelt en ervaart de resonantie van de stemmen de klankschalen en andere prachtige instrumenten. Een waardevolle ervaring, waarin je helemaal oplaadt". (Margo).

Meer informatie: Het is "een reis" van anderhalf uur met voorafgaand een geleide meditatie, waarin je lichaam en geest samen vallen, je gedachteloosheid ervaart en je je bevindt in het gebied tussen waak en slaap. Een weldaad voor lichaam, geest en ziel...

Klanken zijn trillingen. Uiteindelijk bestaat alles wat wij waarnemen in onze omgeving en op aarde uit trillingen… Wanneer je luistert naar klankschalen zet dit een mentale trilling in gang en worden bewuste en onbewuste processen gestimuleerd.

De trilling brengt je in het kosmisch veld van zuiver bewustzijn.

Tijdens het concert lig je ontspannen op een matras en kun je je hele lichaam en geest overgeven aan wat er op dat moment is. Een klank concert haalt je aandacht weg bij de gedachtenwereld van alle dag en brengt je bij jouw innerlijke stilte plek.

Stilte geeft je de mogelijkheid een moment alleen aandacht te geven aan jezelf.

Aanmelden kan via wycentrum@gmail.com of https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/events-1

NB 

maximaal 8 deelnemers. 

Opgeven noodzakelijk .

via wycentrum@gmail.com 

of via  https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/events-1 (voorkeur)

Deelname: 35 euro pp.

Deur open om 19:15 uur    Meditatie,  klank beleving en deelronde:  vanaf 19.30u

Share This Event

bottom of page